FOR CARAVAN
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Po veletrzích nekončíme: Objevte s námi 'Můj Koberec' – Váš nový klíč k dokonalému domovu


Ačkoli veletržní sezona s akcemi For Interior a Design Shaker skončila, máme pro Vás ještě jeden skvělý tip na obohacení Vašeho interiéru!

 

Na shopex.cz jsme nadšeni, že i po konci veletržní sezony můžeme našim zákazníkům představit unikátní řadu produktů od našeho nového partnera – „Můj Koberec“. Tento významný dodavatel koberců nabízí širokou škálu řešení pro každý typ prostoru, od dětských pokojů, po kuchyně a koupelny, a dokonce nabízíme teď na jaře i tolik oblíbené dekorativní umělé trávníky.

 

Proč si na shopex.cz vybrat produkty od prodejce „Můj Koberec“?

 

1. Rozmanitost produktů:

Na shopex.cz naleznete od tohoto prodejce široký sortiment produktů.

Dětské koberce: Dětské koberce jsou speciálně navržené s myšlenkou na bezpečnost a inspiraci pro děti. Tyto koberce jsou nejen pohodlné a měkké, ale také se pyšní hravými vzory a barvami, které podporují kreativitu a hru. Kluci jistě ocení hrací koberec s motivem silnice nebo malí fotbalisti budou jistě nadšeni z koberce s motivem fotbalového hřiště. Pro malé slečny máme kruhový koberec s princeznami, který si mohou navíc vybarvit podle svých představ.

Kuchyňské koberce: Kuchyňské koberce jsou vysoce odolné a snadno se čistí, což je klíčové pro často zatěžované oblasti jako je kuchyň. Nabízejí se v různých designech, které doplňují jak moderní, tak rustikální kuchyňské styly. Velmi oblíbeným kouskem je protiskluzový běhoun Loop nebo koberec Loop, který rozzáří každou kuchyni.

Předložky do koupelny: Předložky do koupelny jsou vyráběné z materiálů, které odolávají vlhkosti, plísním a jsou protiskluzové. Tyto předložky přidávají teplý a bezpečný prvek do každé koupelny.

Umělé trávníky: Ideální řešení pro lidi, kteří chtějí nízkou údržbu a celoročně zelený vzhled svého venkovního prostoru. Umělý trávník je perfektní pro balkony, terasy a zahradní prostory.

 

2. Kvalita a inovace ve výrobě:

Technologie, které používá partner "Můj Koberec" k výrobě svých koberců, zajišťují, že každý koberec je vyroben s precizností a pečlivostí. Inovativní výrobní metody pomáhají zajistit dlouhou životnost produktů a zároveň umožňují detailní a složité vzory, které jsou esteticky přitažlivé a trvanlivé.

 

3. Udržitelnost a ekologický přístup:

Je kladen důraz na ekologickou udržitelnost. Materiály, které firma používá, jsou vybírány s ohledem na jejich dopad na životní prostředí. Díky tomu si můžete být jisti, že vaše volba je nejen krásná, ale i šetrná k planetě.

 

4. Závazek k excelenci:

„Můj Koberec“ neustále sleduje nejnovější trendy v designu a technologii, aby mohl nabídnout produkty, které nejen vypadají skvěle, ale jsou také praktické a trvanlivé. Pokud si koberec zakoupíte na našem marketplace shopex.cz, můžeme Vám zaručit nejvyšší úroveň zákaznického servisu, včetně poradenství při výběru správného koberce pro vaši domácnost.

 

Prozkoumejte naši nabídku na https://shopex.cz/mujkoberec-cz/ a vneste styl a komfort do každého kouta vašeho domova.






Více
Závěrečná zpráva FOR CARAVAN 2023

Facebook
Tipy na výlety
Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje